Υλικά
30 ml espresso
60 ml amaretto
20 ml Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
ζεστάνετε το Amaretto μέσα σε ένα δοχείο ή χαμηλό ποτήρι
χρησιμοποιώντας το ακροφύσιο της εσπρεσιέρας.
Χτυπήστε ελαφρά την κρέμα γάλακτος σε shaker ή σε ένα δοχείο
με μιξεράκι χειρός.
Στο ποτήρι με το amaretto πρόσθεσε τον esρresso και κάλυψέ
το με την πλούσια κρέμα γάλακτος με την βοήθεια ενός κουταλιού.
Χρησιμοποίησε για γαρνιτούρα μαύρη ζάχαρη και δύο κόκκους
καφέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου