Υλικά
100 γραμ. Κακάο
300 γραμ. Ζάχαρη
150 γραμ. Ηλιέλαιο
4 Αυγά
2 Βανίλιες
300 γραμ. Αλεύρι
2 κουταλάκια γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
1 πρέζα Αλάτι
1 κουταλάκι γλυκού Espresso
Άχνη ζάχαρη Για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Αρχικά ανακάτεψε καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο
μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Στη συνέχεια πρόσθεσε ένα-ένα τα αυγά και ανακάτεψε
συνεχώς. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά στο μείγμα σου και ανακάτεψε καλά μέχρι να
δέσουν.
Κλείσε με μεμβράνη και αποθήκευσε το στο ψυγείο για 4 ώρες.
Προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και πλάστε τα
μπισκότα σε σχήμα καρυδιού. Ρίξε σε ένα ταψί αρκετή ζάχαρη άχνη και τοποθέτησε
κατά μήκος της επιφάνειας τα μπισκότα.
Ανακίνησε λίγο το ταψί ώστε να απλωθεί η άχνη σε όλα τα
μπισκότα. Απλώστε λαδόκολλα σε δύο ταψιά, μοίρασε τα μπισκότα και ψήσε για 10
λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου