Υλικά
1 μεγάλη κούπα καφέ
30 ml Σιρόπι βανίλιας
60 ml καφέ espresso
100-120m1 Σοκολατούχο γάλα
Σαντιγί Για το γαρνίρισμα
Κομματάκια σοκολάτας Για το γαρνίρισμα
Τρούφα Για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Πρώτα ρίξε το σιρόπι βανίλιας μέσα στην κούπα. Έπειτα
πρόσθεσε τον espresso και ανακάτεψτε καλά τα δύο υλικά.
Χτύπατε το σοκολατούχο γάλα στην αφρογαλιέρα. Μόλις είναι
έτοιμο πρόσθεσέ το στον καφέ
Τέλος, στόλισε την κούπα με σαντιγύ, τρούφα και κομματάκια
σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου