Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Η σπανακόπιτα του τεμπέλη

Υλικά
1/2 κιλό σπανάκι
1/2 κιλό αλεύρι
1 φλιτζάνι τυρί φέτα
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι
4 αυγά
1/2 φλιτζάνι λάδι
Αλάτι λίγο αν χρειάζεται και πιπέρι

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι αφού το πλύνουμε καλά. Προσθέτουμε μέσα την φέτα κομμένη μικρά κομματάκια το κεφαλοτύρι τριμμένο και τα αυγά. Ρίχνουμε και 1/2 φλιτζάνι λάδι, αλάτι, πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και νερό να γίνει ένα σφικτός χυλός. Ρίχνουμε τον χυλό στο μείγμα σπανάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βάζουμε ένα ταψί και το λαδώνουμε ελαφρά. Ρίχνουμε το μείγμα μέσα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά στον αέρα.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: