Υλικά
375 γραμ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
1/2 κουταλάκι γλυκού Χοντρό αλάτι
1 πρέζα Χοντροκομμένο πιπέρι
90 γραμ. Βούτυρο λιωμένο
125 γραμ. Γάλα
125 γραμ. Νερό
Εκτέλεση
Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το
πιπέρι. Έπειτα προσθέστε το γάλα, το νερό και το λιωμένο βούτυρο και μόλις
ζυμωθούν καλά, σταματήστε το ζύμωμα.
Ψήσε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά
και συνέχισε για ακόμα 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Το σπιτικό σου, ζεστό ψωμί
είναι έτοιμο για σερβίρισμα με βούτυρο και μαρμελάδα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου