Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Φιλέτα γαλοπούλας με Κατσικίσιο Τυρί & πιπεριές

Υλικά για 8 άτομα
2 φιλέτα γαλοπούλας (από το στήθος)
2 πράσινες ή κόκκινες πιπεριές
200 γραμ. κατσικίσιο τυρί κομμένο σε μπαστουνάκια
150 ml κρέμα γάλακτος
6 - 7 φετάκια μπέικον
2 κουταλιές σούπας λευκό κρασί
λίγο βούτυρο •
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
Αλάτι και πιπέρι καγιέν
ελάχιστο κάρυ

Εκτέλεση
Βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο ταψάκι. Πασπαλίζετε κάθε φιλέτο γαλοπούλας με αλάτι, πιπέρι και λίγο κάρυ. Καθαρίζετε και κόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες. Τοποθετείτε στο κέντρο του κάθε φιλέτου φετάκια μπέικον, μπαστουνάκια από κατσικίσιο τυρί και λωρίδες πιπεριάς.

Τα τυλίγετε προσεκτικά σε ρολά. Συγκρατείστε κάθε ρολό με σπάγκο. Τοποθετείτε τα ρολά σε ένα ταψάκι, το ένα δίπλα στο άλλο και τα περιχύνετε με το κρασί και την κρέμα γάλακτος. Κατόπιν τα πασπαλίζετε με το σκόρδο. Ψήνετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς, 1 ώρα. Κόβετε τα ρολά σε φέτες πάχους 2 εκ. και σερβίρετε.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: