Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Πατατοσαλάτα

Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι
200 γραμ. μπέικον
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
100 γραμ. γραβιέρα
2 αυγά βρασμένα σφιχτά
100 γραμ. μανιτάρια
Αλάτι, ρίγανη, πιπέρι, άνηθο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
3 κουταλιά Σούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε κύβους. Κόβετε σε μικρά κομμάτια τα κρεμμύδια και σε κύβους τα αυγά και την γραβιέρα. Σοτάρετε το μπέικον στο τηγάνι και μετά τα μανιτάρια. Χτυπάτε με πιρούνι το λάδι, το λεμόνι και την ρίγανη.
Βάζετε σε μπολ τα υλικά και από πάνω ρίχνετε το μίγμα με το λάδι και τον άνηθο.
Αν θέλετε μπορείτε να μην βγάλετε το μπέικον αλλά θα βάλετε περισσότερα μανιτάρια.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: