Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Φασολάκια φρέσκα με κιμά

Υλικά
1 κιλό φασολάκια φρέσκα
1/4 τον κιλού κιμάς
1 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι
4 ντομάτες ώριμες
αλάτι, πιπέρι, γιαούρτι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και από τις δυο μεριές τα φασολάκια, τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε να στραγγίσουν σε τρυπητό.

Βάζουμε κατσαρόλα στη φωτιά με το λάδι. ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το καβουρδίζουμε. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τα αχνίζουμε λιγάκι, βάζουμε και τον κιμά και τα καβουρδίζουμε όλα μαζί.
Περνάμε από τρυπητό τις ντομάτες, τις ρίχνουμε από πάνω, προσθέτουμε ανάλογο νερό (ώσπου να σκεπαστούν), Αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε να βράσουν και να μείνουν με το λάδι τους.

Σερβίρουμε σε πιάτα και από πάνω στο κάθε πιάτο βάζουμε δυο μεγάλες κουταλιές γιαούρτι.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: