Υλικά
1 μεγάλη πατάτα
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά σούπας φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
2/3 φλιτζανιού στραγγιστό γιαούρτι
2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
700 γραμ. μέτριες γαρίδες καθαρισμένες, μόνο με το κέλυφος της
ουράς
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Δοκιμάστε και διορθώστε τη γεύση, που πρέπει νη είναι
έντονη. Σκεπάστε και αφήστε 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Προθερμάνετε το γκριλ ή αντικολλητική γκριλιέρα, αλείφοντας
ελαφρά με λάδι. Αλατίστε τις γαρίδες και ψήστε τις μόνο μέχρι νη ροδίσουν και
από τις δύο μεριές και να σφίξουν. Προσοχή νη μην τις πολύ ψήσετε! Σερβίρετε με
τη σάλτσα, πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου