Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Χοιρινές μπριζόλες με πράσινες ελιές

Υλικά
7 μπριζόλες χοιρινές
1/2 κιλό ελιές πράσινες χαρακωτές αρμυρές
1 φλιτζάνι λάδι
1 κουταλιά σάλτσα ντομάτα
ζάχαρη ελάχιστη
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ελιές για 15 λεπτά. Πετάμε το νερό. Τις ξαναβράζουμε για άλλα 15 λεπτά με νερό και πάλι το πετάμε και τις καθαρίζουμε.
Σε άλλο σκεύος βάζουμε τις μπριζόλες.
Τις τσιγαρίζουμε με το λάδι και ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας διαλυμένη με νερό, το αλάτι, καθώς και την ζάχαρη. Μόλις αρχίσουν να ψήνονται λίγο προσθέτουμε τις ελιές, ρίχνουμε νερό όσο να σκεπαστούν και βράζουμε σε μέτρια φωτιά.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: