Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Τσάι πορτοκαλιού, με κανέλα, γαρίφαλο και σοκολάτας

Υλικά
2 κούπες φυσικό χυμό πορτοκάλι
2 φακελάκια πράσινο τσάι ή 2 κουταλιές πράσινο τσάι
2 κούπες νερό
1 ξύλο κανέλα
2 γαρίφαλα
1 κουταλιά μέλι (προαιρετικά)
χυμό από μισό λεμόνι
3 κουταλιές σούπας τριμμένη σοκολάτα

Εκτέλεση
Σε βραστό νερό προσθέτουμε το πράσινο τσάι, την κανέλα και τα γαρίφαλα.

Αφήνουμε για ένα τέταρτο.
 Κατά την διάρκεια στύβουμε το πορτοκάλι και το λεμόνι.
Στην συνεχεία τα αναμιγνύουμε μεταξύ τους και τέλος προσθέτουμε το μέλι. Σερβίρουμε κρύο ή ζεστό και πασπαλίζουμε με 1 κουταλιά τριμμένη σοκολάτα.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: