Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Σνίτσελ γεμιστά με Κεφαλοτύρι και μανιτάρια

Υλικά για 4 άτομα
4 λεπτά μοσχαρίσια σνίτσελ χτυπημένα ελαφρά
100 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γραμ. Κεφαλοτύρι  τριμμένο
4-5 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ (καυτερή)
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι σε κόκκους
λίγο αλεύρι
λαχανικά και Ζυμαρικά για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ. Ζεσταίνετε το μισό λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε λίγο πιπέρι, το κεφαλοτύρι και το μαϊντανό. Γεμίζετε με το μείγμα αυτό τα σνίτσελ και τα τυλίγετε σε ρολάκια.
Τα δένετε με σπάγκο και τα αλευρώνετε. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και ροδίζετε τα ρολάκια. Σκορπίζετε το υπόλοιπο πράσινο πιπέρι. Προσθέτετε την κέτσαπ και λίγο καυτό νερό. Σιγοβράζετε 50 -55 λεπτά μέχρις ότου η σάλτσα δέσει. Αφαιρείτε το σπάγκο, κόβετε τα ρολά σε φέτες (προαιρετικά) και τα σερβίρετε.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: