Υλικά
1 φλιτζάνι βρασμένες φακές
1 φλιτζάνι βρασμένα άσπρα φασόλια
1 φλιτζάνι βρασμένα μαύρα φασόλια
1 ματσάκι τρυφερή ρόκα
4 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
4 λιαστές ντομάτες
12 ελιές Καλαμών
1 μεγάλο καρότο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας ξίδι
1 κουταλάκι γλυκού ρίγανη, αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και κόβετε τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες. Καθαρίζετε
και κόβετε το καρότο σε μικρούς κύβους. Χτυπάτε στο μπλέντερ τις λιαστές
ντομάτες μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι και τη ρίγανη. Στραγγίζετε τα όσπρια αν
είναι από κονσέρβα και τα ξεπλένετε με άφθονο τρεχούμενο κρύο νερό. Σε ένα μπολ
ανακατεύετε τα όσπρια, τη ρόκα, τα κρεμμυδάκια, το καρότο, τις ελιές, το
μαϊντανό, λίγο αλάτι, το ντρέσινγκ με τις λιαστές ντομάτες και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου