Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τηγανίτες μανιταριών

Υλικά
1/2 πακέτο μανιτάρια ψιλοκομμένα
10 κλωνάρια φρέσκος δυόσμος
6 αυγά
1/2 κιλό αλεύρι
αλάτι και πιπέρι
τυρί γραβιέρα τριμμένη

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τον δυόσμο. Σπάμε τα αυγά βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι. Χοντροτρίβουμε το τυρί.
Τα ανακατεύουμε, και ρίχνουμε σε συνέχεια το αλεύρι και γίνεται ένας χυλός. Μέσα ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό. Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι και όταν κάψει, με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά από το μίγμα και ξεροψήνουμε τις πιτούλες.

 
Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: