Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κρασοκαπαμάς

Υλικά
3/4 κιλού μπριζόλες χοιρινές
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι κρασί άσπρο
10 κρεμμύδια μικρά
1 πρέζα κανέλλα
Αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές βούτυρο

Εκτέλεση
Βάζουμε μια κατσαρόλα στην φωτιά να κάψει και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο, τις φέτες κρεμμυδιού και το κρέας. Κοκκινίζουμε ελαφρά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ολόκληρα, την κανέλλα, το πιπέρι, το αλάτι, ρίχνουμε λίγο νερό και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν. Σερβίρονται με πατάτες τηγανιτές.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: