Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Φιλέτο Γαλοπούλας με τυρί και πιπεριές

Υλικά
2 φιλέτα γαλοπούλας στήθος
2 πιπεριές πράσινη και κόκκινη
200 γραμ. τυρί κατσικίσιο κομμένο σε μπαστουνάκια
150 γραμ. κρέμα γάλακτος
6 φέτες μπέικον
2 κουταλιές Σούπας λευκό κρασί
Λίγο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Αλάτι, πιπέρι, λίγο κάρυ

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φιλέτα γαλοπούλας σε σνίτσελ (λέμε στον χασάπη μας να μας το κάνει).
Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Πασπαλίζουμε κάθε κομμάτι γαλοπούλας με αλάτι, πιπέρι και λίγο κάρυ.
Κόβουμε τις πιπεριές σε λουρίδες. Βάζουμε στο κέντρο κάθε κομματιού μπέικον, το τυρί σε μπαστουνάκια και πιπεριές.
Τυλίγουμε σε ρολό και συγκρατούμε με σπάγκο.
Τοποθετούμε τα ρολά στο ταψάκι το ένα δίπλα στο άλλο και τα περιχύνουμε με το κρασί και την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζουμε με το σκόρδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα. Το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: