Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες
λάδι για το τηγάνισμα
15 σκελίδες σκόρου
1/2 φλιτζάνια ξίδι
1 κουταλάκι γεμάτο κόκκινο πιπέρι
3 κουταλιές σούπας γεμάτες αλεύρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε από τη φλούδα τις μελιτζάνες, κόβουμε την
καθεμιά σε 4 φέτες στο μάκρος και τις αφήνουμε μια ώρα σε μπόλικο νερό με αλάτι
(δυο κουταλιές σούπας το αλάτι).
Τις ξεπλένουμε, τις τηγανίζουμε και τις βάζουμε, τη μια
δίπλα στην άλλη, σε ταψί χωρίς να το αλείψουμε με λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου