Υλικά
170 γραμ. φιλέτο ελαφιού
240 γραμ. ντομάτες σε κομμάτια
200 γραμ. δαμάσκηνα
1 σκελίδα σκόρδο
βασιλικό
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ελάφι φιλέτα, κομμένα σε τεμάχια του 1 cm και χτυπημένο με
σφυρί.
Προσθέστε αλάτι και αφήστε για 1 ώρα.
Στη συνέχεια, τσιγαρίστε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια
και από τις δύο πλευρές.
Βάλτε τα σε ένα μπολ, μαζί με το περιεχόμενο από το τηγάνι
μέχρι να κρυώσει.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε ντομάτες, προσθέστε βασιλικό, και ψιλοκομμένα δαμάσκηνα σε 2 ποτήρια
βραστό νερό. Μαγειρέψτε για 1-15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα φιλετάκια με τα κρεμμύδια και
μαγειρέψτε μέχρι να είναι τελείως μαλακά και να έχει δέσει η σάλτσα όμορφα.
Ως συνήθως προτείνουμε ρύζι ή πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου